Friday, September 19, 2014

RAW Thai Chili Coconut Zoodles




Super lihtne ja i-m-e-maitsev!!


Vaja läheb:

* 1 väike suvikõrvits

kastmeks:

* 1 kruus kookosvett
* 1/4 kookose lihast (ideaalis võiks olla tegemist noore viljaga, aga kuna neid eestis vähe leidub, siis enne köögikombaini viskamist, võiks tavakookose eelnevalt õhukesteks ribadeks lõigata)
* 2/3 kruus leotatud india pähkleid
* jupp ingverit
* 1 küüslaugu küüs
* jupp chillipipart
* soola

juurde segamiseks:

* kooritud maapähkleid
* hiina lehtkapsast
* chillipipart või paprikat
* värsket koriandrit
* karrit, peale raputamiseks

Kasutades spiraal-lõikurit või riivi, töötle suvikõrvits pikkadeks ribadeks ja pane kõrvale. Võid juurvilja eelnevalt ka ära koorida.
Kastmeks blenderda kõik koostisosad võimalikult kreemjaks ja vala nuudlitele. Sega hulka pähklid, hakitud lehtkapsas, koriander, paprika ja raputa peale pisut karrit.

IN ENGLISH:

Super easy and amazingly good!

Ingredients:

* 1 small zucchini

for the sauce:

* 1 cup coconut water
* 1/4 coconut meat (ideal is to use young coconut, but if you can't get it from anywhere, then be sure to cut the regular coconut into thin slices before blending)
* 2/3 cup soaked cashews
* a piece of ginger
* 1 small garlic clove
* a pice of chill
* salt

eat with:

* peeled peanuts
* pak choi
* chili or red bell pepper
* fresh coriander
* curry for sprinkling

Using the julienner or grater, work the zucchini and put aside. You can peel the vegetable at first.
For the sauce just blend everything as creamy as possible and pour over the zoodles. Stir in the nuts, pak choi, chili, coriander and sprinkle with curry.



No comments:

Post a Comment