Tuesday, September 23, 2014

RAW Rasperry Curd Cake






Vaja läheb:

põhjaks:

* 1 kruus gluteenivabu kaerahelbeid
* 1 kruus pehmeid või leotatud datleid
* 1/3 kruusi kookoshelbeid

Purusta köögikombainis ja vajuta koogivormi põhja. Pane kõrvale.

"kohupiimaks"

* 2 kruusi leotatud india pähkleid
* 2-3 kruusi vaarikaid (kasutasin külmutatud kujul)
* u 2/3 kruusi vahtrasiirupit
* 1 kruus kookosõli (mina kasutasin agar-agari + 3 spl kookosõli, sest rohkem mul parajasti kodus enam polnud)

Blenderda ja vala koogipõhjale. Sügavkülmuta. Võta kook enne söömist vähemalt pool tundi varem välja, et ta pisut üles sulada saaks.


IN ENGLISH:

Ingredients:

for the crust:

* 1 cup gluten free oats
* 1 cup fresh or soaked dates
* 1/3 cup shredded coconut

Pulse everything together and press into the bottom of the cake pan. Put aside.

for the "curd"

* 2 cups soaked cashews
* 2-3 cups raspberries (i used frozen)
* 2/3 cup maple syrup
* 1 cup coconut oil (i used agar-agar powder + 3 tbsp coconut oil, since i didn't have any more left)

Blend and pour on the crust. Freeze. Be sure to take it out at least 30 min before eating!


No comments:

Post a Comment