Sunday, September 21, 2014

RAW Coconut Cheesecake




Vaja läheb:

põhjaks:

* 1 kruus parapähkleid
* 1 kruus leotatud või pehmeid datleid
* 1/2 kookose viljaliha tükke

Purusta köögikombainis ja vajuta koogivormi põhja ja äärtele. Pane külmutuskappi ootele.

kreemiks:

* 2/3 kruusi leotatud india pähkleid
* 1 kruus külmutatud banaanitükke
* 1/2 kruusi datleid
* 1-2 spl agaavi siirupit
* 1/3 kruusi vesivannil sulatatud kookosõli

Blenderda ja vala põhjale. Pane sügavkülma vähemalt 2 h.

NB! Kookosõli võib banaanitükkidele valades tagasi tükki taheneda, niiet tuleb ettevaatlikult jälgida, et nt enne segu ära blenderdada ja siis õli lisada.

IN ENGLSIH:

for the crust:

* 1 cup brazil nuts
* 1 cup soaked or fresh dates
* 1/2 cup pieces of coconut flesh

Pulse in food processor and press into a cake pan's bottom and sides. Put aside.

for the cream:

* 2/3 cup soaked cashews
* 1 cup forezen banana chunks
* 1/2 cup dates
* 1-2 tbsp agave syrup
* 1/3 cup melted coconut oil

Blend and pour over the crust. Put in freezer for about 2 h.

NB! The oil might harden again, if poured directly on the frozen bananas. So you could blend everything else first and then add the coconut oil. 

No comments:

Post a Comment