Monday, June 9, 2014
Vegan Peanut Butter Cups
Kuna pähkivõi jaoks tuli maapähkleid eelnevalt röstida, siis selletõttu pole retsept päris raw.
Vaja läheb:
pähklivõi jaoks:
* 1 kruus maapähkleid
* u 1 spl mett
* näpuotsatäis soola
shokolaadi jaoks:
* u 2 spl kookospalmi suhkrut (kõi magustajad sobivad)
* u 5 spl toorkakao pulbrit
* u 2/3 tassi sulatatud kookosõli (saab teha ka kakaovõiga)
Pähklivõi jaoks rösti pähklid pannil ilma õlita. Kui soovid, siis võid pähklikiled eraldada kas enne, pärast röstimist või üldse jätta alles. Jahvata kuumad pähklid kohviveskis ja vala puru ümber suuremasse anumasse. Mikserda kuni hakkab moodustuma õline mass. Lisa juurde mesi ja sool. Sega.
Shokolaadi jaoks sulata õli ja sega pulber ja magustaja hulka.
Vala igasse muffinivormi u 2 tl vedelat shokolaadi ja pane sügavkülma. Lase taheneda vähemalt 10 minutit. Võta vormid välja ja vooli pähklivõist väikesed pallid, mis hiljem lapikuks vajutad ja aseta shokolaadipõhjale. Nüüd vala umbes 3 või 4 tl alles jäänud vedelat shokolaadi peale ja pane uuesti tahenema.
Hoiusta külmkapis.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment