Sunday, August 24, 2014

Raw Sweet And Sour Cake






Vaja läheb:

koogi põhjaks:

* 2/3 kruusi leotatud datleid
* u 1 kruus kuivatatud jõhvikaid, leotatud
* 3 spl linaseemneid

Purusta kõik ühtlaseks massiks ja vajuta koogivormi põhja. Pane sügavkülmikusse tahenema.


kreemiks:

* u 4 külmutatud banaani
* u 2 spl agaavisiirupit
* 3 spl kookosõli

Blenderda ja vala põhjale. Pane sügavkülma.

Kaunista kirsside, kakaopulbriga ja shokolaadi glasuuriga*.

* glasuuriks:

* 3 spl kookosõli
* 1 spl agaavisiirupit
* 4 spl toorkakao pulbrit

Sulata õli ja sega siirupi- ja pulbriga kokku. Vala koogile.

Aseta kook sügavkülma u 40 minutiks. 

IN ENGLISH:

Ingredients:

for the crust:

* 2/3 cup dates, soaked
* approx. 1 cup dried cranberries, soaked
* 3 tbsp. linseeds

Pulse everything into a thick dough. Press into the cake form. Put in freezer to set.

for the cream:

* approx. 4 frozen bananas
* approx. 2 tbsp agave syrup
* 3 tbsp coconut oil, melted

Blend into a thick cream. Pour on the crust. Put in freezer.

Decorate with cherries, cacao powder and chocolate glaze*.

for the chocolate glaze:

* 3 tbsp coconut oil
* 1 tbsp agave syrup
* 4 tbsp raw cacao powder

Melt oil and stir in the syrup and powder. Pour on cake. 

Put the cake in freezer for about 40 min.




No comments:

Post a Comment