Vaja läheb:
koogi põhjaks:
* 2/3 kruusi leotatud datleid
* u 1 kruus kuivatatud jõhvikaid, leotatud
* 3 spl linaseemneid
Purusta kõik ühtlaseks massiks ja vajuta koogivormi põhja. Pane sügavkülmikusse tahenema.
kreemiks:
* u 4 külmutatud banaani
* u 2 spl agaavisiirupit
* 3 spl kookosõli
Blenderda ja vala põhjale. Pane sügavkülma.
Kaunista kirsside, kakaopulbriga ja shokolaadi glasuuriga*.
* glasuuriks:
* 3 spl kookosõli
* 1 spl agaavisiirupit
* 4 spl toorkakao pulbrit
Sulata õli ja sega siirupi- ja pulbriga kokku. Vala koogile.
Aseta kook sügavkülma u 40 minutiks.
IN ENGLISH:
Ingredients:
for the crust:
* 2/3 cup dates, soaked
* approx. 1 cup dried cranberries, soaked
* 3 tbsp. linseeds
Pulse everything into a thick dough. Press into the cake form. Put in freezer to set.
for the cream:
* approx. 4 frozen bananas
* approx. 2 tbsp agave syrup
* 3 tbsp coconut oil, melted
Blend into a thick cream. Pour on the crust. Put in freezer.
Decorate with cherries, cacao powder and chocolate glaze*.
for the chocolate glaze:
* 3 tbsp coconut oil
* 1 tbsp agave syrup
* 4 tbsp raw cacao powder
Melt oil and stir in the syrup and powder. Pour on cake.
Put the cake in freezer for about 40 min.
No comments:
Post a Comment