Friday, August 1, 2014
RAW Snickers Cake
Vaja läheb:
põhjaks:
* 1 kruus mandleid
* 2/3 kruusi datleid
Purusta ja vajuta põhja. Pane külmkappi tahenema.
karamelliks:
* 1 kruus pehmeid datleid
* 1/2 purustatud vanillikauna
* näpuotsatäis soola
Blenderda kreemjaks. Võib soovi korral lisada ka paar teelusikatäit kookosõli. Valminud karamell määrida põhja peale ja panna külmkappi tagasi.
shokolaadi kihiks:
* 1/2 kruusi toorkakao pulbrit
* 1/4 kruusi sulatatud kookosõli
* 2 spl vahtrasiirupit
Sega ühtlaseks ja vala koogile. Pane sügavkülmikusse vähemalt pooleks tunniks.
NB! Hoiatan, et tegu on äärmiselt magusa koogitükiga!
IN ENGLISH:
Ingredients:
for the crust:
* 1 cup almonds
* 2/3 cup dates
Pulse them together and press into a form.
for the caramel:
* cup soft dates
* 1/2 of powdered vanilla bean
* a pinch of salt
Blend into a gooey sticy caramel. You can add 2 teaspoons of coconut oil, if desired.
Spread it on the base and put it into the fridge.
for the chocolate layer:
* 1/2 cup raw cacao powder
* 1/4 cup melted coconut oil
* 2 tbsp maple syrup
Stir the ingredients together and pour over the caramel. Put in freezer for at least 30 min.
NB! I warn you, that it is a very sweet slice of cake!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment