Friday, August 1, 2014

RAW Snickers Cake





Vaja läheb:

põhjaks:

* 1 kruus mandleid
* 2/3 kruusi datleid

Purusta ja vajuta põhja. Pane külmkappi tahenema.

karamelliks:

* 1 kruus pehmeid datleid
* 1/2 purustatud vanillikauna
* näpuotsatäis soola

Blenderda kreemjaks. Võib soovi korral lisada ka paar teelusikatäit kookosõli. Valminud karamell määrida põhja peale ja panna külmkappi tagasi.

shokolaadi kihiks:

* 1/2 kruusi toorkakao pulbrit
* 1/4 kruusi sulatatud kookosõli
* 2 spl vahtrasiirupit

Sega ühtlaseks ja vala koogile. Pane sügavkülmikusse vähemalt pooleks tunniks.

NB! Hoiatan, et tegu on äärmiselt magusa koogitükiga!

IN ENGLISH:

Ingredients:

for the crust:

* 1 cup almonds
* 2/3 cup dates

Pulse them together and press into a form.

for the caramel:

*  cup soft dates
* 1/2 of powdered vanilla bean
* a pinch of salt

Blend into a gooey sticy caramel. You can add 2 teaspoons of coconut oil, if desired.
Spread it on the base and put it into the fridge.

for the chocolate layer:

* 1/2 cup raw cacao powder
* 1/4 cup melted coconut oil
* 2 tbsp maple syrup

Stir the ingredients together and pour over the caramel. Put in freezer for at least 30 min.

NB! I warn you, that it is a very sweet slice of cake!


No comments:

Post a Comment