Wednesday, May 7, 2014

RAW Crackers





Vaja läheb:

* 2/3 kruusi päikesekuivatatud tomateid, leotatud umbes 1 h
* 1/3 kruusi linaseemneid
* 1/2 kruusi päevalilleseemneid
* 2 sellerivart
* 1 suur küüslauguküüs
* 1 väike sibul
* soola
* pipart
* ihaldatud maitseaineid (nt. tüümian, koriander)
* maitsepärmi (võib ka ilma)

Jahvata lina-ja päevalilleseemned pulbriks ja haki seller ja sibul tükkideks. Blenderda kõik peale maitsepärmi ühtlaseks massiks. Võib vajadusel lisada ka pisut vett. Kata mass paraflexx kangale ühtlase kihina ja soovi korral puista linaseemnete ja maitsepärmi helvestega üle. Kuivata dehüdraatoris u 42 kraadi juures vähemalt 7 - 14 tundi. Ise tuleb jälgida, kui valmis või krõbe see näkileivadeks on.

No comments:

Post a Comment