Friday, March 14, 2014

RAW Lavender Cheesecake




Inspiratsiooni sain Emily von Euw retseptist


Vaja läheb:

põhjaks:

* 1/3 kruus mandleid
* 1/2 kruus datleid
* 1/4 kruus kookoshelbeid

"juustu" kreemiks:

* 1, 5 kruusi india pähkleid (leotada vähemalt 2 tundi. terve öö oleks parem)
* 1/2 kruusi datleid (leotada vähemalt 15 minutit)
* 1/4 kruusi kookosõli (sulatada)
* 2 tl ingveri tükke (et hõlpsam blenderdada oleks, lõika tükid hästi õhukesed)
* 1/2 kruusi lavendliteed
* 2 tl agaavisiirupit (võib ka ilma)
* väike näpuotsatäis himaalaja soola
* 3 tl kuivatatud lavendliõisi


dekoreerimiseks:

* kuivatatud lavendlitaimi + õisi
* natuke palmisuhkrut

Purustada põhja koostisosad, suruda vormi ja panna külmutuskappi. Kreemiks keeta esialgu valmis lavendlitee ja blenderdada sellega ka kõik ülejäänu, kuni mass on siidine. Valada põhjale ja panna sügavkülmikusse. Hoida seal umbes 2 h. 

No comments:

Post a Comment