Vaja läheb:
* 1/2 kruus sulatatud kakaovõid
* u 2/3 kruusi toorkakao pulbrit
* u 3 spl agaavi/vahtra siirupit / mett
* värskeid piparmündilehti/ 1 spl jahvatatud piparmündilehti + pisut naturaalset mündi ekstrakti
* 1 spl lucuma pulbrit (valikuline)
Sulata veevannil kakaovõi ja sega hulka kõik ülejäänud koostisosad. Konsistents peaks enamvähem olema keefiri laadne või paksem. Vala shokolaad vormidesse ja pane vähemalt 15 minutiks sügavkülma tahenema!
IN EGLISH:
Ingredients:
* 1/2 cup melted cocoa butter
* approx. 2/3 cup raw cocoa powder
* approx. 3 tbsp agave/maple syrup / honey
* fresh peppermint leaves/ 1 tbsp dried peppermint leaf powder + a bit of natural mint extract
* 1 tbsp lucuma powder (optional)
Melt the butter using a water bath and stir in the other ingredients. The consistency should resemble yogurt drink or be even thicker. Pour the chocolate in little forms and put in freezer for at least 15 minutes!
No comments:
Post a Comment