Vaja läheb:
põhjaks:
* 1 kruus parapähkleid
* 1 kruus leotatud või pehmeid datleid
* 1/2 kookose viljaliha tükke
Purusta köögikombainis ja vajuta koogivormi põhja ja äärtele. Pane külmutuskappi ootele.
kreemiks:
* 2/3 kruusi leotatud india pähkleid
* 1 kruus külmutatud banaanitükke
* 1/2 kruusi datleid
* 1-2 spl agaavi siirupit
* 1/3 kruusi vesivannil sulatatud kookosõli
Blenderda ja vala põhjale. Pane sügavkülma vähemalt 2 h.
NB! Kookosõli võib banaanitükkidele valades tagasi tükki taheneda, niiet tuleb ettevaatlikult jälgida, et nt enne segu ära blenderdada ja siis õli lisada.
IN ENGLSIH:
for the crust:
* 1 cup brazil nuts
* 1 cup soaked or fresh dates
* 1/2 cup pieces of coconut flesh
Pulse in food processor and press into a cake pan's bottom and sides. Put aside.
for the cream:
* 2/3 cup soaked cashews
* 1 cup forezen banana chunks
* 1/2 cup dates
* 1-2 tbsp agave syrup
* 1/3 cup melted coconut oil
Blend and pour over the crust. Put in freezer for about 2 h.
NB! The oil might harden again, if poured directly on the frozen bananas. So you could blend everything else first and then add the coconut oil.
No comments:
Post a Comment