Monday, February 17, 2014

Vanilla Cherry Squares



Erin Bosdet'i retsept ilma shokolaadikihita.

Vaja läheb:

Põhi:

* 1 kruus datleid
* 1/4 kruusi seesamiseemneid
* 1/4 kruusi linaseemneid
* 2 spl kakaopulbrit
* suur näpuotsatäis vanilli pulbrit (mina kasutasin jahvatatud vanillikauna)

Roosa kiht:

* 1 kruus kookoshelbeid
* 1/4 kruusi sulatatud kookosõli
* 1 spl agaavisiirupit
* 1/4 kruusi külmutatud kirsse

Blenderda kõik põhja koostiosad kleepuvaks massiks. Võid blenderi anumasse eelnevalt paar tilka vett kallata. Seda juhul, kui datleid enne leotada ei soovi. Vajuta mass nelinurga kujulise anuma põhja ja pane kõrvale.

Kihiks eemalda kirssidelt kivid ja blenderda. Lusika abil aseta kiht kakaopõhjale ja pane sügavkülma umbes tunniks.




No comments:

Post a Comment