Vaja läheb:
põhjaks:
* 1/2 kruus mandleid
* 1/2 kruus datleid
* 1-2 tl kuivatatud/värskeid piparmündi lehti
* 1 spl toorkakao pulbrit
Purusta ja vajuta koogivormi põhja ja äärtesse.
piparmündi kreemiks:
* 1 kruus pehmet avokaadot
* spirulinat (nii palju, kui roheliseks kooki teha tahad)
* u 2 spl vahtra siirupit
* 1-2 tl naturaalset piparmündi ekstrakti
* 1/3 kruus veevannil sulatatud kookosõli
Blenderda ja vala põhjale. Pane sügavkülma.
shokolaadi kreemiks:
* 1 kruus pehmet avokaadot
* u 3 spl toorkakao pulbrit
* u 2 spl vahtra siirupit
* 1/3 kruus veevannil sulatatud kookosõli
Blenderda ja vala piparmündi kreemile. Pane sügavkülma vähemalt pooleks tunniks. Võta välja ja sõelu toorkakao pulbriga üle.
No comments:
Post a Comment