Monday, October 13, 2014

RAW Chocolate-Mint Cake





Vaja läheb:

põhjaks:

* 1/2 kruus mandleid
* 1/2 kruus datleid
* 1-2 tl kuivatatud/värskeid piparmündi lehti
* 1 spl toorkakao pulbrit

Purusta ja vajuta koogivormi põhja ja äärtesse.

piparmündi kreemiks:

* 1 kruus pehmet avokaadot
* spirulinat (nii palju, kui roheliseks kooki teha tahad)
* u 2 spl vahtra siirupit
* 1-2 tl naturaalset piparmündi ekstrakti
* 1/3 kruus veevannil sulatatud kookosõli

Blenderda ja vala põhjale. Pane sügavkülma.

shokolaadi kreemiks:

* 1 kruus pehmet avokaadot
* u 3 spl toorkakao pulbrit
* u 2 spl vahtra siirupit
* 1/3 kruus veevannil sulatatud kookosõli

Blenderda ja vala piparmündi kreemile. Pane sügavkülma vähemalt pooleks tunniks. Võta välja ja sõelu toorkakao pulbriga üle.





No comments:

Post a Comment