Vaja läheb:
põhjaks:
* 1/3 kruus pehmeid datleid
* 1/3 kruus valgeid mooruspuu marju
* 1/2 kruus mandleid
* kuni 1 tl kaneeli
Purusta köögikombainis ja vajuta koogivormi põhja ja äärtesse.
õunamoosiks:
* 1 pehme (kooritud ja õhukesteks tükkideks lõigatud magus õun)
* 5 pehmet datlit
* 1 tl kaneeli
* 1/2 tl purustatud vanilli kauna
* 1/2 sidruni mahl + lusikatäis vett
Blenderda kreemiks ja määri põhjale.
kihtideks ja kaunistamiseks:
* 2 pehmet ja magusat õuna (lõika õhukesteks viiludeks ja laota moosile. Jätka kihtide ehitamisega ja kaunista ilusate õunaviilude ja kaneeliga.
Pane sügavkülma umbes 20 minutiks.
No comments:
Post a Comment